2022-02-27 07:44:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ez a nap rengeteg jó dolgot is tartogat neked

Napi horoszkóp február 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold, a Vénusz és a Mars fényszöge hat. A Vénusz lágyítja a Mars harciasságát, szenvedélyességét, így ma mindenkivel könnyen szót értesz te is, és remekül alakulnak a kapcsolataid. Igazán romantikus és meghitt napot tölthetsz a pároddal, vagy ha szingli vagy, akkor egy újdonsült ismerősöddel - talán ebből még szerelem is lehet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem mindig könnyű megőrizned a higgadtságodat, különösen akkor, ha olyan nagyok az elvárásaid. Ha az igényeiden módosítasz, akkor a világban való bizodalmad is helyreállhat. Nem baj, ha nem minden pontosan úgy van, ahogy akarod.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mások színesnek és változatosnak látják az életedet, te azonban úgy érzed, hogy unalmas, folyton a megszokott kerékvágásban fut sorsodnak kereke. Ez nincs így, de talán ideje tényleg valami olyat csinálnod, amit még nem próbáltál! Frissülni kell a lelkednek.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold, a Vénusz és a Mars örömteli napot jelez neked. Neked szükséged van a társad figyelmességére, törődésére ahhoz, hogy tudd, szeretnek, és ma ezt meg is kapod, ami nagyon boldoggá, elégedetté tesz.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napot végre használd arra, amire már oly régen készültél: keresd fel egy régen nem látott barátodat. A múltban talán megbántott téged valamivel, valószínűleg épp azzal, hogy nem törődött veled. Ideje elásni a csatabárdot. Ha szingli vagy, ma könnyen megismerkedhetsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Te a kíváncsi emberek közé tartozol. A mai napon valahogy túlzásba viheted a kíváncsiskodást: ne üsd olyanba az orrodat, ami nem tartozik közvetlenül rád! Így elkerülhetsz egy kalamajkát, és szép napod lehet a családod körében, a pároddal pedig még egy különleges élményben is részetek lehet.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szép napot ad ma neked a Hold, a Vénusz és a Mars fényszöge. Teljes a harmónia körülötted, és ez mély boldogságot ad neked. Valahogy ma minden szebb színben tűnik fel, mint egyébként.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ez a nap rengeteg jó dolgot is tartogat neked, ha hajlandó vagy észrevenni. És az is nagyon fontos, hogy ne gubbassz otthon: nem alvásra, hanem feltöltődésre van szükséged, menj emberek közé, különleges élményekben lesz részed!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Végre valami jó fordulat történhet az életedben. A pénzügyeidet illetően és a szerelemben történhet változás, persze ezért neked is van mit tenned. Ma vedd a kezedbe a sorsodat, és vágj elébe az eseményeknek!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy váratlan esemény borítja fel az életedet, ami miatt kénytelen vagy megváltoztatni a mára tervezett programodat. Szerencsére inkább pozitív, mint negatív értelemben. Legyél ma nagyon rugalmas, élvezd a lehetőségeidet!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a szokásosnál is beszédesebbnek és vidámabbnak mutatkozhatsz. A derű pedig nagyon vonzó mások számára, a másik nem tagjainak is természetesen. Ma meghódíthatod azt, akire már régóta szemet vetettél.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Bármit terveztél is mára, készülj föl arra, hogy a sors átrendezi, vagy legalábbis átütemezi a napodat. Ami eddig kevésbé volt fontos, hirtelen elsődlegessé válhat. Próbáld meg lazán venni a kihívásokat. A Jupiter védőangyalként segít mindenben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: